NMB Motoren staat garant voor een goede Service & Kwaliteit

home1NMB Motoren is al jarenlang een vertrouwd adres in heel Europa als het gaat om het repareren en reviseren van versnellingsbakken van alle merken en modellen. Veel van onze klanten komen voor het reviseren of repareren van versnellingsbakken. Dat gaat van de automerkdealer tot de universele garagist die graag gebruik maakt van onze vak specialiteit. De particuliere klant vormt ook een steeds groter wordende zeer tevreden klantengroep, omdat de dealer of garagist er dan niet meer tussen zit. De particulier kan daardoor geld besparen met dezelfde goede service en kwaliteit! Wij gaan pas over tot reparatie, nadat de klant akkoord is. Er wordt altijd eerst met de klant overlegd wat de reparatie inhoudt en kosten die hieraan verbonden zijn. Hierdoor komt de klant niet voor verassingen te staan.

 

Duidelijkheid geven over wat je precies doet

Daar hebben we zélf iets heel moois voor gemaakt. Hiermee kunnen we voor de klant inzichtelijk maken hoe de vork in de steel zit. Een versnellingsbak die met een schakelaar kan worden aangezet, waardoor alle raderen (lees: tandwielen) gaan draaien. Zo kan aan de klant worden uitgelegd waar het probleem aan zijn specifieke versnellingsbak precies zit en hoe we het voor de klant kunnen oplossen. Een stukje techniek en een mooi voorbeeld van de bekende transparantie en het daaruit voortvloeiende klanttevredenheid behoud.
“Net even dat stukje meer doen.”

Voor filmpje? Kijk op: https://youtu.be/IO2W725qB_4

 

Ruim 25 jaar gespecialiseerd in revisie van versnellingsbakken van alle merken Auto’s en Bedrijfsauto’s, 2WD & 4WD

  • Handgeschakelde en automatische versnellingsbakken
  • Autosport en aangepaste versnellingsbakken
  • Revisie Cardan assen en stuurhuizen
  • Revisie keerkoppelingen
  • Subaru Specialist: Tuning en Onderhoud
  • Prijsbepaling vooraf
  • Gratis diagnose
  • Snelle levering
  • Betrouwbare Service en Garantie

Op al onze gereviseerde versnellingsbakken of transmissieonderdelen krijg je bij NMB Motoren tot 12 maanden volledige garantie. Indien wenselijk, kunnen wij voor u de defecte versnellingsbak demonteren en na revisie de versnellingsbak terug monteren in de auto. Wij hebben vele types gereviseerde en ruilversnellingsbakken uit voorraad leverbaar.
Bent u op zoek naar een gebruikte versnellingsbak voor uw auto, dan bent u bij ons aan het juiste adres.